Navigatie

Wat is Bouillon?

bouillon! is een cultureel gastronomisch magazine in boekvorm, dat 4x per jaar verschijnt.
(Misschien kent u Hard Gras, De Muur of desnoods Het Beste. Zo'n soort boekje....)

Eten en drinken en alles daaromheen; het is doodgewoon cultuur. Elk land heeft daarin zijn eigen gewoonten en uitdrukkingen. Bouillon! probeert de gastronomie te linken met andere culturele expressies zoals geschiedenis, literatuur, fotografie, filosofie, muziek en culturele antropologie. In helder en vaak eigenzinnig geschreven artikelen van bekende Nederlandse en Belgische culinaire journalisten brengt bouillon! onder meer:

  • interviews met binnen- en buitenlandse topkoks
  • literatuurstudies, die altijd met eten te maken hebben
  • reportages over kunst in de gastronomie
  • zoektochten naar zeezout, kastanjes en chocolade
  • de geschiedenis achter kaviaar, tepanyaki of de aardappel 
  • verhalende reisverslagen 

Bouillon is aantrekkelijk voor adverteerders:

  • de lezer is topkok, toprestaurateur of gepassioneerd amateurkok en geïnteresseerd 
  • in zaken als pannen, kookgerei, apparatuur, messen, kookboeken, 
    culinaire reizen, restaurants, kookcursussen, serviezen en glaswerk 
  • aan de adverteerder valt kortweg uit te leggen dat het blad gaat over alles wat met 
    eten te maken heeft 
  • de lezer is hoogopgeleid en goed verdienend en gewend veel geld aan eten en 
    kookgerei uit te geven 
  • bouillon! staat in hoog aanzien en is een ideale omgeving voor A-merken. Er zijn 
    geen vergelijkbare media, vooral ook omdat bouillon in boekvorm is en een boek 
    bewaar je, om nog eens iets na te lezen 

Eigenschappen lezers:

  • Dikwijls hoofd- en eindverantwoordelijke, beslisser bij inkoop
  • Grote vakinhoudelijke gedrevenheid
  • Sterk gericht op kwaliteit
  • Grote belangstelling in herkomst, de achtergrond van het eten
  • Gepassioneerde belangstelling in zaken als pannen, kookgerei, apparatuur, messen, kookboeken, 
    culinaire reizen, restaurants, kookcursussen, serviezen en glaswerk.

Wat zijn ambassadeurs:

  • Iedereen kan ambassadeur worden. 
  • En het kan ook net zo makkelijk - en per direct - weer opgezegd worden.
  • Van iedere nieuwe editie ontvangt de ambassadeur minimaal 10 stuks
  • De korting daarop is extra hoog, zodat het aantrekkelijker is om er eens een cadeau te doen
  • Ambassadeurs worden in iedere bouillon vermeld in de 'lijst van ambassadeurs'. 
    (Abonnees geven aan dat de drempel lager is om bij ambassadeurs te gaan eten).
  • Ambassadeurs hebben op de website een eigen pagina.
  • Waar mogelijk worden ambassadeurs extra gepromoot op facebook en twitter.

Ik word abonnee
Ik word ambassadeur
Ik wil meer weten over adverteren

© 2019 Bouillon Magazine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.