Boeken

 

  • De Zelftemmer - Will Jansen
    De Zelftemmer - Will Jansen

    Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in…

    € 19,95
  • Wat zit er in uw eten - Corinne Gouget
    Wat zit er in uw eten - Corinne Gouget

    Bij aanschaf vanaf 10 gidsjes ontvang je met de code Bouillon30
    30% korting op de verkoopprijs. Vul de code in tijdens het bestelproces in de checkout.
    ---------------
    Begin 2007 was Will Jansen in Frankrijk en zag het boekje…

    € 11,00
  • Gif in en om uw huis - Rachel Frély
    Gif in en om uw huis - Rachel Frély

    Gif in en om uw huis

    We hebben dagelijks met gifstoffen te maken. Van de 18 miljoen giftige verbindingen die de chemici kennen, zijn er in de geïndustrialiseerde wereld meer dan 72 000 in gebruik. Ze zijn overal:…

    € 9,90
  • Slik je dat? wat je niet mag weten over je eten - Joanna Blythman
    Slik je dat? wat je niet mag weten over je eten - Joanna Blythman

    Joanna Blythman is een bekroond onderzoeksjournalist en gezaghebbend commentator op de voedselketen. In eerder verschenen boeken schreef ze over:
    - de milieuimpact van kweekzalm;
    - discutabele gezondheidsclaims;
    - de oorzaken van…

    € 45,00
  • De supermarktleugen, boerenbedrog en verkooptrucs - Jörg Zipprick
    De supermarktleugen, boerenbedrog en verkooptrucs - Jörg Zipprick

    Je voorraadkast puilt uit en toch laad je je winkelwagen ieder keer weer vol...

    Vraag: Waarom koop je altijd meer dan er op je boodschappenlijstje staat?
    Antwoord: Omdat het de supermarkt lukt om jou met allerlei trucjes meer te…

    € 12,50
  • Bouillon En France
    Bouillon En France

    Dit boek neemt je op een aparte manier mee naar La France Gourmande. In een wervelende verzameling reportages maken we kennis met beroemde koks, kastanjekwekers, de keuken van Corsica en kunstzinnige maîtres. Het gaat in de…

    € 15,00
  • Een bijzondere cuisson*, maar niet zonder risico
    Een bijzondere cuisson*, maar niet zonder risico

    De Nederlandse fotograaf Pieter Ouddeken werkte als docent fotografie aan de Haagse Kunstacademie. Zijn prachtige stillevens, waarin hij levensmiddelen maar ook vogels, schelpen enz. gebruikt, waren voor Robert Kranenborg…

    € 19,95
© 2019 - 2021 Bouillon Magazine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel