Bouillon 70

Artikel 1 van 71 Volgende
€ 18,00 (inclusief 9% btw)

Je bent culinair journalist en hebt opeens tijd in overvloed. De een slikt dan een zegeltje Lyserginezuurdiethylamide en tript zich door de complete eetbare inhoud van de koelkast. Een ander gaat terug naar de 19e eeuw en verdiept zich in alles wat bekend is over schrijver en kok Alexandre Dumas. Een volgende skypet met zijn held Harold McGee of sluit zich aan bij het leger van thuisbroodbakkers, dat maakt dat de molens blijven draaien. En de hoofdredacteur vond oude Lp's terug, en testte hoe zijn wijn smaakte bij Blondie en Bach.
 

8 Hallucinerend eten – tekst Will Jansen >14 Chocolade smaakt moe - Marloes Kemming >22 Planten staan bovenaan - tekst Jacques Meerman >28 Er is geen tijd voor bezinking – tekst Will Jansen > 32 Op twee wielen door de bocht – tekst Raymond van der Laan > 36 De bezoeker – tekst Kathy Mathys > 40 Laat de boel maar eens de boel - tekst Will Jansen > 46 Dumas, culinaire bon vivant – tekst Paola Westbeek > 52 In het weekeinde – gedicht Erika De Stercke > 54 De jam van buurvrouw Boule – tekst Jurriaan Geldermans > Uit voorjaarsklei - tekst Nicolaas Klei > 64 Honger voor de Heer – tekst Charlotte Kleyn > 70 Brood bakken tegen de malaise – tekst Marloes Kemming > 78 Honderd dingen - tekst Will Jansen > 88 Aan de voeten van Brahma – tekst Tieme Hermans > 94 Het zintuiglijke diner – tekst Will Jansen > 100 Smaakwandelaar – tekst Nicolaas Klei > 104 Linke soep – tekst Wendy Ripassa >108 Heilige hopjes - tekst Raymond van der Laan >114 De roerige geschiedenis van de boon – tekst Will Jansen > 120 De Ambassadeurs > 121 Bouillon Leest > 128 Wie werkten er mee

© 2019 - 2021 Bouillon Magazine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel