Navigatie

Bouillon 5

Vorige Artikel 59 van 64 Volgende
€ 5,00 (inclusief 9% BTW)
Aantal

Inhoud

Cover

"De Gedekte Tafel" door Cynthia B. Wassink
De installatie, uit frituurvet, is gemaakt en geëxposeerd in een koelcel van de voormalige Coberco-zuivelfabriek in Enschede. Bijna een maand lang heeft zij daar, bijna dag en nacht in een koelcel van 7 graden, aan de installatie gewerkt en er is ruim 144 kilo frituurvet verwerkt. Een ode aan iedere boulimia-patiënt!

Huiveren van welbehagen
Tekst Puck Kerkhoven, illustratie Ingrid Bockting

Uitgelaten of ingetogen, eetscènes van Jan Steen
Tekst Ingelies Vermeulen 

De onzekere toekomst van kaviaar
Tekst en foto's Ivo Pertijs

Op zoek naar thee en dim sum in Hong Kong, eten en drinken met alle zintuigen
Tekst en foto's Nelleke Launspach

Kurk eruit, schroefdop erop?
Tekst Onno Kleyn

De slanke lijn en de puree van Robuchon
Tekst en foto's Janneke Vreugdenhil

Hoe Jezus Christus water in wijn veranderde
Tekst en foto René van Heusden

Het grote belang van de Chinese maankoek
Tekst en foto's Patrick Faas

Cioccolato Amedei. Zie, ruik en proef
Tekst Mike en Petra Werkhoven, foto's Mike Werkhoven

Ondergaande zon is het mooist
Tekst en foto's redactie bouillon!

De wonderbaarlijke plantenwereld in de Morvan
Tekst Bonita de Voogd, foto's Berto Rietema

Parijs culinair winkelparadijs
Tekst Maureen Belderink, foto's Alain Caron

Klassieke culinaire kalender. Feestmaaltijden in de oudheid
Tekst Marianne de Jong

Het is Diny Schouten wél worst
Tekst Roel James, foto's Alain Caron

De selectie van de Lindenhoff
Tekst redactie bouillon!, foto's Anton Beuman

Kevin Wilks Atkins-kok in Friesland
Tekst Broer Feenstra, foto's Niels de Vries

Belgische chefs omarmen Alliance
Tekst Marc Declercq

Als je lekker eet ben je dichter bij God
Tekst Elisabeth van Stekelenburg

Geert van Hecke en de modernen
Tekst en foto's Will Jansen

Romans voor hoofd en maag. Literair tafelen
Tekst Kathy Mathys


Kookboeken
Tekst Jonah Freud en Will Jansen

De ontdekking van het millennium
Tekst redactie bouillon!

Wie werkten er mee aan dit nummer?

© 2019 Bouillon Magazine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.